Zoeken:

Jacht huren bij Mayon Jacht Verhuur

Bij Mayon Jachtverhuur kunt u verschillende soorten zeiljachten huren. U kunt een grote jacht huren. Met zo'n grote jacht heeft u de mogelijkheid om te varen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Naast grotere jachten is er de Gibsea 28 geschikt voor de Friese meren en de Waddenzee. Indien u specifieke wensen of vragen heeft over een zeiljacht, dan horen wij dat graag. Bij Mayon Jachtverhuur is veel mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Jacht huren: goed om te weten!

Alle jachten hebben zwemvesten voor volwassenen aan boord; alle bavaria's beschikken over een life-line. Zwemvesten voor kinderen zijn voorradig, graag even vooraf kenbaar maken voor welk gewicht u wenst. De huurprijs is een All-Inn prijs; reserveringskosten worden niet berekend. Wij gaan er vanuit dat u de jacht redelijk schoon weer aflevert; zodat wij minimaal werk hebben de bootweer netjes aflever klaar te maken; wij hoeven u dan geen kosten in rekening te brengen. Tevens zijn op al onze jachten waterkaarten van het Ijsselmeer/Markermeer en de Friese meren aanwezig. Kaart voor de Waddenzee is op verzoek.

Vragen over een jacht huren?

Heeft u nog vragen over het huren van een jacht in Friesland aan Mayon Jachtverhuur of wilt u reserveren? In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. Graag staan wij u persoonlijk te woord. Bel gerust met 06 40 888 369 . Voor het huren van een jacht kunt u ons elke werkdag bereiken van 09:00 tot 17:00. Ook kunt u al uw vragen over de beschikbaarheid van een te huren jacht sturen per mail naar info@mayon.nl.

 

Adresgegevens:

Plattedijk 6
8531 PB Lemmer

Contactformulier:


* verplicht veld