Zoeken:

Zeilboot huren Friesland bij Mayon Zeilboot Verhuur

Bij Mayon Zeilboot Verhuur kunt u verschillende soorten zeilboten huren. Wij hebben grote luxe zeilboten te huur. Met deze grote zeilboten heeft u de mogelijkheid om te varen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Naast grotere zeilboten kunt u ook een kleinere en iets oudere zeilboot huren. Deze zeilboten zijn geschikt om te varen op de Friese meren in Friesland. Indien u specifieke wensen of vragen heeft over een zeilboot huren in Friesland, dan horen wij dat graag. Bij Mayon Zeilboot Verhuur is veel mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Jarenlange ervaring in het verhuren van zeilboten

Mayon Zeilboot Verhuur heeft meer dan 20 jaar ervaring in het verhuren van zeilboten. De afgelopen jaren heeft Mayon Zeilboot Verhuur in Friesland een uitstekende reputatie weten op te bouwen als het gaat om zeilboten verhuren. Elke dag werken we er hard aan om deze naam hoog te houden. Mayon Zeilboot Verhuur is gevestigd in Lemmer, Friesland. U bent niet de eerste die overweegt om een zeilboot te huren. U bent dus in vertrouwde handen. Wij zien zeilboot verhuur als een serieuze zaak. Alle afspraken welke worden gemaakt over het huren van een zeilboot worden nagekomen.

Vragen over zeilboot huren in Friesland?

Heeft u nog vragen over het huren van een zeilboot in Friesland aan Mayon Zeilboot Verhuur of wilt u reserveren? In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. Graag staan wij u persoonlijk te woord. Bel gerust met 06 40 888 369 . Voor het huren van een zeilboot kunt u ons elke werkdag bereiken van 09:00 tot 17:00. Ook kunt u al uw vragen over de beschikbaarheid van een te huren zeilboot sturen per mail naar info@mayon.nl.

 

Adresgegevens:

Plattedijk 6
8531 PB Lemmer

Contactformulier:


* verplicht veld