Zoeken:

Jacht huren bij Mayon Jacht Verhuur

Mayon Jachtverhuur verhuurt verschillende zeiljachten. Wij hebben meerdere grote Bavaria's in de verhuur. Met zo'n groot jacht heeft u de mogelijkheid om te varen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Indien u specifieke wensen of vragen heeft over een zeiljacht, dan horen wij dat graag.

Heb je geen of weinig vaarkennis en zeilervaring? Ook zonder ervaring kun jij je droomvakantie waarmaken! Je kunt namelijk een dag of een aantal dagen zeilles krijgen van een ervaren instructeur. 

Zeiljacht verhuur Lemmer

Jacht huren: goed om te weten!

Alle jachten hebben zwemvesten voor volwassenen aan boord.  Zwemvesten voor kinderen zijn voorradig, graag even vooraf kenbaar maken voor welk gewicht u wenst. De huurprijs is een all-in prijs; reserveringskosten worden niet berekend. Wij gaan er vanuit dat u het jacht  schoon weer aflevert; zodat wij minimaal werk hebben de boot weer netjes aflever klaar te maken; wij hoeven u dan geen kosten in rekening te brengen. Tevens zijn op al onze jachten waterkaarten van het IJsselmeer/Markermeer en de Friese meren aanwezig. Kaart voor de Waddenzee is op verzoek.

Zeiljacht verhuur Friesland

Vragen over een jacht huren?

Heeft u nog vragen over het huren van een jacht in Friesland aan Mayon Jachtverhuur of wilt u reserveren? In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. Graag staan wij u persoonlijk te woord. Bel gerust met 06 40 888 369. Voor het huren van een jacht kunt u ons elke werkdag bereiken van 09:00 tot 17:00 uur. Ook kunt u al uw vragen over de beschikbaarheid van een te huren jacht sturen per mail naar info@mayon.nl.