Zoeken:

Zeilboot huren Friesland bij Mayon Zeilboot Verhuur

Bij Mayon Zeilboot verhuur kunt u verschillende soorten zeilboten huren. Wij hebben o.a. grote luxe Bavaria's in de verhuur. Met deze grote zeilboten heeft u de mogelijkheid om te varen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Naast de Bavaria's, verhuren wij de Gib Sea 28. Deze boot is zeer geschikt om te varen op de Friese meren. Heeft u specifieke wensen of vragen over een zeilboot? Laat het ons dan weten. Bij Mayon Zeilboot Verhuur is er veel mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Zeilboot huren Friesland

Jarenlange ervaring in het verhuren van zeilboten

Mayon Zeilboot Verhuur heeft meer dan 20 jaar ervaring in het verhuren van zeilboten. De afgelopen jaren hebben wij een uitstekende reputatie weten op te bouwen als het gaat om zeilboot verhuur. Elke dag werken we er hard aan om deze naam hoog te houden. Mayon Zeilboot Verhuur is gevestigd in Lemmer, Friesland. U bent zeker niet de enige die overweegt om een zeilboot te huren. U bent bij ons in vertrouwde handen. Wij zien onze bootverhuur als een serieuze zaak. Alle afspraken die gemaakt worden over het huren van een zeilboot, worden nagekomen. 

Zeilboot huren in Friesland

Vragen over een zeilboot huren in Friesland?

Heeft u nog vragen over het huren van een zeilboot bij Mayon Zeilboot Verhuur of wilt u een zeilboot reserveren? In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. Graag staan wij u persoonlijk te woord. Bel gerust met 0640888369. Voor het huren van een zeilboot kunt u ons elke werkdag bereiken van 09:00 tot 17:00 uur. Ook kunt u al uw vragen over de beschikbaarheid van een te huren zeilboot sturen per mail naar info@mayon.nl.