Zoeken:

Zeilboot huren Friesland bij Mayon Zeilboot Verhuur

Bij Mayon Zeiljacht verhuur kunt u drie Bavaria's huren met de mogelijkheid om te varen op het IJsselmeer en de Waddenzee.  Heeft u specifieke wensen of vragen over een zeilboot? Laat het ons dan weten. Bij Mayon Zeilboot Verhuur is er veel mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Zeilboot huren Friesland

Jarenlange ervaring in het verhuren van zeilboten

Mayon Zeilboot Verhuur heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren van zeilboten. De afgelopen jaren hebben wij een uitstekende reputatie weten op te bouwen als het gaat om zeilboot verhuur. Elke dag werken we er hard aan om deze naam hoog te houden. Mayon Zeilboot Verhuur is gevestigd in Lemmer, Friesland. U bent zeker niet de enige die overweegt om een zeilboot te huren. U bent bij ons in vertrouwde handen. Wij zien onze bootverhuur als een serieuze zaak. Alle afspraken die gemaakt worden over het huren van een zeilboot, worden nagekomen. 

Zeilboot huren in Friesland

Vragen over een zeilboot huren in Friesland?

Indien u een afwijkende periode t.o.v de standaard periode's wilt huren, neem dan even telefonisch contact met ons op.  Wij proberen dan samen een passende oplossing te zoeken. tel 06 40 888 369.