Zoeken:

Bavaria Zeiljachten

Al 40 jaar deutsche Gründlichkeit  


De Bavaria zeiljachten worden al sinds 1978 met veel passie en precisie gebouwd in de eigen Jachtwerf van Bavaria. Het merk is klein en bescheiden begonnen, maar is daarna al snel uitgegroeid tot de grootste en meest toonaangevende jachtbouwer in Europa. De zeiljachten van het merk Bavaria hebben allen CE-categorie A en zijn door de Germanischer Lloyd gecertificeerd. De zeiljachten van het merk Bavaria zijn nu, ruim 40 jaar later, dan ook niet meer weg te denken in de nautische wereld. 

Bavaria verhuur

Particulier en verhuur

Veel particuliere watersportliefhebbers hebben ondertussen dan ook een keuze gemaakt voor dit strak gelijnde zeiljacht, vaak na een ruime ervaring met de jachten van andere werven en merken.
Naast de particuliere markt is het Bavaria zeiljacht ook éen van de meest verhuurde jachten bij de bootverhuurbedrijven in Nederland. Veel ervaren zeilers die een zeiljacht gaan huren, kiezen steeds vaker voor een Bavaria. De enorme vraag naar deze jachten is dan ook goed opgepakt door de verhuurders en yachtcharters in Nederland en ook elders in Europa. Daarmee is de Bavaria ook een van de meest verhuurde schepen in Europa.

Bavaria Dealer 

De officiële Bavaria dealer voor de Benelux en West Duitsland is Westside Sailing B.V./ GMBH. In de afgelopen 25 jaar zijn hier al ruim 1300 Bavaria jachten verkocht, en dat is ook duidelijk te zien als we een dag op of langs het water verblijven. De herkenbare Bavaria zeiljachten zijn niet meer weg te denken uit het huidige watersportbeeld. 

Westside Sailing

Mayon & Bavaria

Ook bij Mayon Zeiljacht Verhuur in Lemmer maken we gebruik van de diensten van de Bavariadealer. Onze vloot telt 3 goed onderhouden Bavaria jachten, van 32 t/m 34 ft. Het zijn uitstekende gezinsjachten, maar ook zeer geschikt voor een vaarvakantie met 2 personen. Uiteraard is enige zeilervaring wel gewenst.

Bavaria zeiljachten

Bavaria zeiljacht huren in Lemmer

Mocht je zelf beschikken over de nodige zeilervaring en wil je binnenkort een zeiljacht huren? Dan nodigen wij je uit om kennis te maken met onze vloot en natuurlijk ook met onze service.  De haven van Mayon Bootverhuur is gelegen in Lemmer, dichtbij het IJsselmeer. Binnen een kwartiertje varen ben je al op het IJsselmeer, en ook dichtbij de Friese meren of de Randmeren. Maar met onze Bavaria's mag je ook op de Waddenzee zeilen.

Tot ziens in Lemmer?